Båtbyggeri

Båtbyggeri


Som en del av vår verksamhet åtar vi oss även renovering och nybyggnation av träbåtar med varierande storlek. Vid beställning av en nyproducerad båt har vi ett ritningsarkiv på modeller både för motorbåtar men även för segelbåtar och mindre roddbåtar att välja ur. Det lämnas stort utrymme för egna idéer och åsikter för att få just den båt Ni vill ha.


Vi utför de flesta renoveringsarbeten som till exempel däcksbyten, spantbyten, bordbyten, reparation av durkar och mycket mer. Hör av er för information om vad vi kan göra för just din båt.


Nedan finner du några arkivbilder på projekt.
Segelbåtar och roddbåtar


Efter beställning bygger vi roddbåtar och segelbåtar i den modell du önskar, har du svårt att välja en båttyp hjälper vi gärna till med rådgivning för att lotsa dig till rätt beslut. Vi har ett ritningsarkiv med flera olika båtmodeller i olika storlekar där vi kan börja att leta efter en lämplig modell.

Motorbåtar


Vi kan även bygga motorbåtar på beställning, även här har vi ett flertal modeller att välja på i vårt ritningsarkiv. Om du redan har en modell du vill ha byggd är vi självfallet öppna även för det.


Är du osäker på vilken modell eller storlek som passar dig hjälper vi gärna till med rådgivning i den frågan.

Båtrenovering


Vi renoverar båtar i olika storlekar, oftast är det allmogebåtar vi åtar oss. Fråga oss gärna om prisuppgift om du behöver hjälp med din båt!

Copyright © Åhlund Byggnadsvård AB 2013                                                                                                                                                                                    Webdesign by Jon Åhlund